Forside Ikke kategoriseret Lær Rumænsk

Lær Rumænsk

af admin

Jeg skal til Rumænien om tre uger og skal har i den forbindelse fundet et avisudklip fra en rumænsk avis som jeg intet forstå noget af, jeg har derfor brug for en der kan hjælpe mig med rumænsk oversættelse så jeg forstå hvad det er de skriver i artiklen så jeg ikke er helt tabt når jeg skal afsted på ferie. Jeg tager dog afsted med hele min familie som aldrig har været ude og rejse før, så jeg tænker det bliver en kæmpe stor oplevelse for dem at se andet end lige lille Danmark men Rumænien og deres folk og se hvordan de lever i deres små lokalsamfund. Min far har vist væres der før med arbejdet, det var vist noget erhvervsrejser de kom afsted med, hvor de fløj af sted fra København til helt vildt konkurrencedygtige priser som de nærmes ikke betalte noget som helst for.

Da jeg var lille havde jeg altid et utroligt højt ønske om en dag at få lov til at møde de mennesker der boede i Rumænien, jeg elsker at lære andre menneskers kultur da jeg synes det er utroligt spændende og se hvilke liv andre mennesker har og ikke mindst lever i udlandet.

Jeg så engang i melodi grandprix at Rumænien vandt med den bedste sang og der var så mange tilskuer for at hylde dem med sejren, de snakkede alle engelsk til hinanden da de skulle overække præmien til dem, dette tænker jeg må skyldes det ikke er alle der kan forstå det romanske sprog.

You may also like

Skriv en kommentar