Forside Hus og Have Økologiske og miljøvenlige haveprodukter

Økologiske og miljøvenlige haveprodukter

af admin

Jeg sidder og savner sol og sommer og min dejlige have, hvor jeg kan pusse og nusse omkring mine afgrøder, planter og hvad jeg ellers har i min have. For mig er det vigtigt at jorden mine grøntsager dyrkes i, også er gødet med økologiske produkter, således at jeg får økologiske ting i min have. Udover at mine afgrøder skal have den økologiske vækst betingelser, så skal resten af mine blomster og planter jo også have de bedste muligheder for at trives og gro bedst muligt. Sjovt nok bruger jeg grogreen.dk – navnet passer godt til sit navn, gro grønt, det er jo hvad djeg gerne vil have i min have. GroGreen er et produkt der er et effektivt gødnings produkt til ens økologiske have. Grogreen styrker også mikrolivet i jorden, og det giver den mest optimale pleje og de bedste betingelser for at vokse og blomstre.

GroGreen til grøntsagerne

Hvem vil ikke have sine grøntsager til at være fine og flotte når de skal høstes og spises – jeg vil i hvert fald, og jeg vil da også have det udbytte af min have som jeg kan få, og derved spare på at købe mine grøntsager i en forretning. Har man så tillige børn, så er det da en oplagt mulighed for at lære dem, hvordan de forskellige ting gror og kan spises, og hvordan man passer på jorden og dermed de grøntsager man dyrker. Det samme gør sig gældende med blomster, planter og ikke mindst køkkenurter. Tilbage til naturens økologi.

You may also like

Skriv en kommentar