Forside Ikke kategoriseret Parkering i midten af København

Parkering i midten af København

af admin

Hvem har ikke stået i den situation, med at skulle en tur til København, og ikke vide hvor man kunne komme af med sin bil – ja, jeg har da op til flere gange stået i den situation, og hvor jeg næsten ikke havde lyst til turen, for at undgå lige denne sidste del af turen. Tidligere var der ikke så mange parkeringshuse og parkeringskældre, og jeg kendte faktisk kun en, og den lå ikke lige der hvor jeg skulle hen. Så er der muligheden, men at køre rundt, og se om man kan være heldig lige at kunne få presset sin bil ind mellem 2 andre ved vejkanten et eller andet sted – og det er ikke lige alle gader hvor jeg kunne tænke mig at efterlade min bil. Så da jeg læste at der var kommet nye parkeringshuse i København, blev jeg lykkelig, for så kunne jeg komme afsted, og vide hvor jeg kunne komme af med min bil.

Parkeringshuse

Det at anvende et parkeringshus, gør at man dels er sikker på at ens bil også er der når man kommer tilbage, men også at der ikke er sket noget med den, uden at man kan finde ud af hvad der er sket, via deres videoovervågning. Smart og sikkert. Ebp.dk som har københavn Parkeringshuse midt i København, tilbyder en unik og tryg parkering. De har 3 parkeringshuse, på Landgreven, Adelgade og Borgergade, i alt er der så lige 640 parkeringspladser, så mon ikke der altid lige er plads til ens bil.

You may also like

Skriv en kommentar