Forside Tøj og Mode TEI Behandling – Effektivt, smertefrit og vidunderligt med infrarød varme og muskelstimulation

TEI Behandling – Effektivt, smertefrit og vidunderligt med infrarød varme og muskelstimulation

af admin

Har du hørt om TEI behandling, men er du ikke helt klar over, hvad det egentlig er, eller hvordan det virker? TEI står for Termo/varme, Elektroterapi og Integration, og det er en behandling, som kombinerer infrarød varme og muskelstimulation for at opnå en lang række positive effekter på kroppen. Hvad end du ønsker flottere hud, slankere linjer, opstramning, bedre cirkulation eller styrke, kan en TEI behandling fra bodyshape-esbjerg være noget for dig. Læs mere om den spændende behandling her.

TEI behandling er en smertefri og behagelig behandling, som virker på hele 3-4 cm dybde i kroppen takket være infrarød varme. Infrarød varme bruges ofte i wellness behandlinger, men her kombineres den med elektroterapi for at give en endnu mere effektiv behandling. Infrarød varme har mange positive effekter på kroppen – den kan reducere vægten, øge udrensning af affaldsstoffer, mindske appelsinhud og smerter. Elektroterapien træner samtidig musklerne i kroppen, hvilket gør, at man kan opnå effekten af omkring 6 timers træning på blot en time.

Når man får en TEI behandling, kan man arbejde dedikeret med forskellige områder på kroppen, alt efter hvad man ønsker at opnå. Ønsker man at tage kampen op imod slap hud og væv kan man eksempelvis få en behandling, der fokuserer på musklerne i ansigtet. Hvis man ønsker at bekæmpe affaldsstoffer og væskeophobninger i kroppen kan man vælge en anden behandlingsform. På den måde er TEI behandling meget alsidig og kan tilpasses individuelle behov.

En TEI behandling kan også have en positiv effekt på kroppens cirkulation. Ved at stimulere musklerne og øge blodgennemstrømningen vil man opleve en bedre cirkulation, hvilket igen reducerer risikoen for blodpropper og andre problemer med cirkulationen.

TEI behandling er også kendt for at have en opstrammende effekt på kroppen. Den giver en mere defineret kropskontur, strammer huden op og efterlader dig med et mere tonet og fit look. Derudover vil muskelstimuleringen gøre det nemmere at bevare en god fysisk form og holde sig i god form.

You may also like