Dit eget design broderet på tøj og tilbehør

Unikt design lavet af dig

Mangler I jeres helt eget kendetegn i jeres klub eller skole? Jeres eget logo måske? Så I kan genkendes blandt andre, når I bevæger jer rundt ude i verden.

Brodering vejle kan hjælpe jer med at få jeres helt eget personlige logo på tøj og tasker og lignende. I kan alliere jer med en dygtig tegner eller tatovør, som kan hjælpe jer med designet. Derefter sender I det ind til brodering på de genstande, I bestiller det til.

Hvem bestiller broderinger?

Det er ofte klubber og foreninger der har brug for et kendetegn, der viser hvor de hører til og hvad de står for. Eksempler kunne være motorcykelklubber og rideklubber.

Efterskoler bruger det også meget, da det for skolen er vigtigt at lave reklame, når eleverne er ude. Både når de er hjemme hos forældrene i deres hjemby og når de er ude til gymnastikopvisninger og fodboldkampe.Samtidigt giver det en samhørighed eleverne imellem.

Men et så personligt produkt bestilles også af enkeltpersoner, som bare gerne vil have noget unikt og anderledes og som kan lide, at der er den mulighed for selv at designe.

Bestil nemt over nettet

Det er nemt at bestille over nettet. Med få klik har I sendt jeres eget billede afsted til brodering.

I kan også vælge at designe med de billeder og logoer, der allerede er på hjemmesiden.

Jeres egen personlige tekst kan selvfølgelig også skrives på jeres nye unikke totebags eller trøjer. Der er forskellige sjove og elegante skrifttyper at vælge imellem.

God fornøjelse med designet!

Related posts

Sådan plejer du dine smykker for at bevare deres skønhed

TEI Behandling – Effektivt, smertefrit og vidunderligt med infrarød varme og muskelstimulation

Hvad er fedtfrysning? En omfattende vejledning til den populære behandling